Budha

Voetreflexmassage plus

Onder de voetzolen bevinden zich zones die in verbinding staan met lichaamsorganen en lichaamsfuncties. Door het masseren van deze zones worden de werking van organen, de afvoer van afvalstoffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het is een goed anti -stressmiddel. Voetreflexmassage helpt de bloeddruk dalen en heeft een zeer ontspannend effect.

Tijdens de massage besteed ik veel aandacht aan de zones waar energie niet goed doorstroomt. Deze zones zijn aandachtspunten en vertellen over de energetische toestand van de organen waarmee zij verbonden zijn. Een zone waar de energie geblokkeerd, zwak of juist onder spanning is, geeft ook aanleiding tot het zoeken naar verbeterpunten onder andere in de voedingskeuze en leefgewoontes. Dit heeft als doel niet alleen de energie in het betreffende orgaan in balans te brengen of weer goed te laten stromen maar ook op fysiek niveau het orgaan optimaal zijn werk te laten doen.

De massage dient ook als preventiemiddel om het ontstaan van bepaalde ziektes te voorkomen. Dit geldt ook voor kinderen. Jong geleerd is oud gedaan!

Voetreflexmassage helpt:

  • tijdens de zwangerschap om misselijkheid te verlichten, vermoeidheid te verminderen en een goede nachtrust te bevorderen
  • bij ouderen om de ongemakken die aan die leeftijd kunnen verbonden zijn te verminderen
  • bij kinderen die onrustig zijn en slecht slapen. Gedurende een moeilijke periode (bv.: scheiding, verhuizing, het overlijden van een familielid) of problemen op school helpt de massage het kind tot rust te brengen

Mensen die geen gehele lichaamsmassage wensen, kunnen voetreflexmassage net zo ontspannend ervaren.

Voetreflexmassage is een waardevolle aanvulling op andere reguliere behandelingen.

De massage duurt 45 minuten.

Ik gebruik uitsluitend biologische oliën, en etherische oliën van het merk CHI.

U kunt ook iemand verrassen met een voetreflexmassage als cadeau!